Как да играеш?

Въпроса

Отговори на най-трудните въпроси от сериала „Игра на тронове“. Всеки въпрос идва с 3 отговора, а всеки правилен отговор ти носи точки и те доближава до върха на класацията на най-големите фенове.

Артефакта

Това е броят артефакти, с които започваш играта. Целта е да запазиш максимално много от тях до края на играта. Всеки запазен артефакт ти носи точки в твоя персонален резултат.

РИСКУВАЙ

При всеки въпрос трябва да заложиш всички артефакти, с които разполагаш. Задачата ти е да даваш правилни отговори, за да запазиш артефактите си. Ако ги заложиш на няколко отговора, запазваш само тези, които са заложени на правилния отговор.

Секунди

Това е времето, което имаш, за да отговориш на всеки въпрос. Колкото по-бързо отговориш, толкова по-висок резултат ще получиш. Ако времето изтече, твоята игра приключва.

Класация

В нея можеш да влезеш ако отговориш и на 10-те въпроса и запазиш поне един артефакт! Проследи къде се намираш спрямо най-големите фенове на „Игра на тронове“. Не забравяй, че времето, за което отговаряш на въпросите, и броят на запазените артефакти са ключови за мястото ти в класацията.

Общи условия на играта

Виж тук

ЗАПОЧНИ ИГРАТА

Отговори на най-трудните въпроси за „Игра на тронове“. Имаш 60 секунди за всеки един от тях.

Играй

Поръчай твоята дебитна карта с ексклузивен дизайн „Игра на тронове“ със Сметка За всеки ден и гледай 1 месец безплатно филми и сериали в HBO GO

Поръчай